News Ticker

Adventure Lab® in de schijnwerpers: Fukagawa Gourmet Walk (TOKYO)ルメ散歩

Fukagawa is een historische buurt in het oosten van Tokio die veel te bieden heeft. Reizigers kunnen er een hele tijd doorbrengen met het bekijken van indrukwekkende tempels, het bezoeken van een museum over de Japanse Edo-periode, wandelen door ruime openbare parken en genieten van het uitzicht op de Sumida-rivier. Vandaag richten we ons echter op het goedkope en heerlijke eten waarvan je kunt genieten tussen de sightseeing-activiteiten door als onderdeel van de Adventure, Fukagawa Gourmet Walk (TOKYO)深川グルメ散歩.

Gegrilde paling bij Ayame. Afbeelding door pupen.

Het Adventure belicht vijf verschillende eetgelegenheden in Fukagawa, variërend van een restaurant dat bekend staat om zijn gegrilde paling tot een snoepwinkel die gespecialiseerd is in gelei van rode bonen. Food tours zijn populaire activiteiten geworden in grote steden zoals Tokio, maar dit Adventure onderscheidt zich van de rest door de lokale inzichten en persoonlijke details die de maker van het Adventure, pupen, in de beschrijving van elke locatie opneemt. Als je bijvoorbeeld naar de locatie bij de soba (boekweitnoedels) winkel gaat, waar pupen altijd op oudejaarsavond komt, dan weet je dat je de soba met gefrituurde tofu moet proberen. Als je naar de locatie van het gegrilde palingrestaurant gaat, weet je dat je een bijbestelling van tsukemono (augurken) kunt krijgen om van te genieten terwijl je op je hoofdgerecht wacht.

Tofu en soba bij Hanamura. Afbeelding door pupen.

De hele route van de Adventure is gemakkelijk te voet af te leggen en als je wilt, kun je alles in één keer afleggen, hoewel je er misschien nog een keer op terug wilt komen om zeker te zijn dat je alle eetgelegenheden hebt geprobeerd. Je kunt de vraag voor elke Locatie beantwoorden zonder de restaurants binnen te gaan, maar na het lezen van de Locatiebeschrijvingen en de smakelijke gerechten die worden aangeboden, is dat misschien moeilijk te doen.

Heb je de Adventure Lab®-app gedownload en er een voltooid? Deel je meest gedenkwaardige Adventures in de reacties en ga dan op zoek naar je volgende Adventure!


Source: Geocaching

Kommentar hinterlassen

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*


Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Translate »
UA-60859832-1
%d Bloggern gefällt das: