News Ticker

Voeg vrienden toe in de Geocaching®-app!

Of je nu gemotiveerd wilt blijven of jezelf wilt uitdagen om nieuwe geocachedoelen te halen, de steun en aanmoediging van vrienden maakt het beter en met de nieuwe vriendenfunctie in de Geocaching®-app is het nu ook makkelijker.

Als onderdeel van de nieuwe vriendenfunctionaliteiten, kun je nu vriendverzoeken accepteren en een lijst van je vrienden zien door te klikken op het vriendenicoon in je mobiele profiel. Vanuit de vriendenlijst kun je makkelijk het profiel van een vriend bezoeken om een bericht te sturen of een lijst van recente cache plaatsingen en vondsten te bekijken. Om een vriend te bellen voor hulp is nu alleen nog een snel bezoek aan je vriendenlijst nodig om een bericht te sturen om een hint of twee te vragen. En als je wilt zien welke van je vrienden een bepaalde cache gevonden hebben, kun je op “Activiteit” tikken op een cachepagina in de app en dan in het volgende scherm op “Vrienden” tikken.

De nieuwe vriendenfunctionaliteit laat je ook vrienden toevoegen in de app. Hou contact door nieuwe vrienden te vragen om je persoonlijke QR-code op je profiel te scannen, zodat ze je een vriendverzoek kunnen sturen. Daarna kun je hun vriendverzoek in de app accepteren.

Om een vriend toe te voegen via de QR-code:

  • Open je profiel in de app en tik op je profielicoon.
  • Op je uitgeklapte profiel tik je op “Mijn code” om de QR-code te laten verschijnen.
  • Laat je nieuwe geocachevriend de QR-code scannen om je een vriendverzoek te sturen.
  • Accepteer het vriendverzoek en vier jullie nieuwe vriendschap!


Source: Geocaching

Kommentar hinterlassen

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*


Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Translate »
UA-60859832-1
%d Bloggern gefällt das: