News Ticker

Deel je favoriete lokale geocaching plek om een Locationless Cache te loggen!

“Zonder geocaching had ik deze plek nooit ontdekt.”

Het wordt zo vaak gezegd dat het bijna een cliché is in de geocaching-gemeenschap. Terwijl de viering van het Jaar van de Cache doorgaat, zijn we verheugd om GC9FAVE – Discovered while geocaching – Locationless Cache te lanceren. Door deze cache te loggen, scoor je een zeldzaam cache-icoontje en deel je een favoriete lokale plek die je met geocaching hebt ontdekt!

Misschien kies je een plek waar je een cache hebt verstopt, of misschien een plek die je hebt ontdekt tijdens het zoeken naar een cache. Deze Locationless Cache is beschikbaar om te loggen van 17 augustus 2022 tot 31 december 2023. Zodra je je favoriete lokale plek hebt bezocht, volgt je deze stappen:

Ga naar de Locationless Cache pagina:

  • Via de directe link
  • Door te zoeken naar GC9FAVE op Geocaching.com of in de Geocaching®-app.

Om een vondst op de Locationless Cache te loggen, moet je een (1) foto bijvoegen van jezelf of een persoonlijk voorwerp op je favoriete plaatselijke plek die je tijdens het geocachen hebt ontdekt. (Oude foto’s zijn niet toegestaan.) Zorg ervoor dat je ons vertelt waar de plaats zich bevindt (bijvoorbeeld de stad Praag, of de GC-code van een geocache als deze geen spoiler bevat).

Hoewel de cache-pagina nu is gepubliceerd, zal hij pas op 17 augustus 2022 opengaan om te loggen. Dit geeft je wat tijd om na te denken over welke favoriete plaatselijke plek je nog eens zou willen bezoeken.

Luister naar de nieuwe aflevering van de Inside Geocaching HQ podcast om meer te horen over deze Locationless Cache.

We kunnen niet wachten om de favoriete lokale plaatsen te zien die je met de wereld deelt!


Source: Geocaching

Kommentar hinterlassen

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*


Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Translate »
UA-60859832-1
%d Bloggern gefällt das: