News Ticker

Adventure Lab® in de schijnwerpers: Kirstenbosch Meander

Het bekijken van de Kirstenbosch National Botanical Garden staat hoog op de lijst met populaire activiteiten in Kaapstad, Zuid-Afrika. Het is geen wonder dat zoveel mensen erdoorheen lopen vanwege het vlonderpad door de boomtoppen, de indrukwekkende hoeveelheid inheemse flora en fauna en de nabijheid van de Tafelberg. Maar omdat er zoveel te zien is, kan een tripje naar Kirstenbosch makkelijk overweldigend worden. Gelukkig voor ons hebben wij het Kirstenbosch Meander Adventure om als gids te dienen, waarbij we zeker langs de beste plekjes in de tuin komen.


Terwijl je de tien locaties van dit Adventure voltooit, zul je verschillende plekken in de tuinen zien die zeer pittoresk zijn of de diverse flora en fauna in de tuinen uitlichten. Je wilt je camera in de buurt hebben, als je bij de vijfde locatie, “The Rock” genaamd, aankomt. De rots in de titel refereert aan een gegraveerde rots waarop je het antwoord voor de Locatie kunt vinden, maar het zou ook kunnen verwijzen naar de adembenemende helling van de Tafelberg die je vanaf de coördinaten kunt zien.

De achtste stop op de tour door Kirstenbosch brengt je naar de Centenary Tree Canopy Walkway (een voetpad door de boomtoppen ter ere van het eeuwfeest), de Boomslang genaamd. Dit voetpad windt zich door een bosrijk gebied, waarbij bezoekers vanaf de bosgrond naar boven gaan door het bladerdak en dan weer terug naar beneden. Je voelt je alsof je door een bos slingert terwijl je op zoek gaat naar een specifieke mirte kweepeerboom waar je het antwoord voor deze Locatie kunt vinden.

Zoals de Avonturier Commaile in hun beoordeling van de Kirstenbosch Meander zegt: “Als je dit zou gebruiken als je gids door het park, zou je een geweldig bezoek hebben.”

Heb jij de Adventure Lab®-app gedownload en er één voltooid? Deel je meest gedenkwaardige Adventures in de reacties en ga dan op pad om je volgende Adventure te vinden!


Source: Geocaching

Kommentar hinterlassen

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*


Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Translate »
UA-60859832-1
%d Bloggern gefällt das: