Sbalte si čelovky a reflexní vybavení, protože tento týden prozkoumáváme tajemný a nádherný svět nočních skrýší! Noční keš je keš, kterou je těžké nebo nemožné najít během dne. Zveřejněné souřadnice noční keše jsou obvykle na začátku cesty, která vede k přesnému umístění keše. Kačeři musí použít baterku nebo UV světla, aby sledovali odrazky nebo barvu svítící ve tmě, která vede ke schránce. Tyto keše mohou být téměř jakéhokoli typu, od tradičních po weriga, a zakladatelé keší mají tendenci bývají obzvláště kreativní co se týče témat pro tyto keše, které se nacházejí až po setmění. Vrháme trochu světla na tři velmi oblíbené noční skrýše. Čtěte dál a nechte se inspirovat!

1. Milchstraße -Nachtcache-
GC1N7CM, D 3/T 3

Obrázek od diewaschbaeren3.

Tato multina v Německu čerpá inspiraci z Mléčné dráhy a hvězd na noční obloze. Na různých trasových bodech pojmenovaných podle hvězd, planet a souhvězdí musí kačeři používat baterky k osvětlení různých odrazek, které jim pomohou najít cestu ke konečným souřadnicím.

2. Nite-A-Tack
GC288Y0, D 1.5/T 3

Obrázek od Cuddlefish.

Tato multina provede své nálezce po 3,2 km dlouhém nočním treku po stezkách parku v Britské Kolumbii v Kanadě. Cesta může trvat až 1,5 hodiny, ale je toho hodně, co musíte pojmout, když budete sledovat cestu odrazek ke konečnému umístění keše. Majitel keše Professor P. píše, že stezka zahrnuje „…útulné chodby, bludné kameny z doby ledové, důkazy o dávné těžbě dřeva, strašidelné lesy, romantické výhledy, odvážné překážky a pohodlná místa k odpočinku.“

3. LEGEND OF SLEEPY Creek HOLLOW– NIGHT CACHE
GC3XY3B, D 3/T 4.5

Obrázek od T_N_C.

Tato mysterka sleduje příběh, který zná každý, kdo četl knihu Legenda o Ospalé díře od Washingtona Irwinga. Místo toho, aby dávali pozor na Bezhlavého jezdce, musí kačeři dávat pozor na Bezhlavého kačera, když sledují cestu hrůzostrašně vyhlížejících stromů, které je dovedou k finálním souřadnicím.

Pomocí vyhledávacích filtrů pro prémiové členy můžete vyhledávat noční skrýše na webu nebo v mobilní aplikaci Geocaching® filtrováním atributu „Noční keš“.


Source: Geocaching

Translate »