News Ticker

De volgende fase van Signal’s Labyrinth begint op 6 juni

Met de hulp van geocachers over de hele wereld zoekt Signal the Frog® zijn weg door het betoverde bos en ziet hij eindelijk een uitgang. Er liggen echter nog veel uitdagingen op hem te wachten, voordat hij eindelijk terug kan keren naar HQ. Net voorbij het bos ligt een duister moeras gehuld in mist. Kan jij Signal helpen zijn weg door het moeras te vinden en dichter bij HQ te komen? Geocachers hebben tot 6 juni om 12 uur UTC om uit het betoverde bos te ontsnappen, voordat onze reis door het moeras begint.

Waden door het moeras is geen gemakkelijke taak en Signal heeft elk beetje kracht nodig om te blijven bewegen en een uitgang te vinden. Gelukkig zijn er overal in dit mysterieuze moeras toverdrankjes verstopt. Een slokje van deze toverdrank geeft een onmiddellijke energieboost. Als Signal deze drankjes kan vinden, is hij sneller dan verwacht uit dit labyrint.

De toverdrankjes zijn het speciale bonusvoorwerp in dit tweede labyrint. Elke keer dat je een geocache logt, heb je kans er een te vinden. Als je met een groep mensen gaat geocachen, bestaat de kans dat één lid van de groep een voorwerp bij een cache vindt, maar anderen niet. Deze voorwerpen leveren bonuspunten op voor het klassement. De bonuspunten worden opgeteld bij de punten die je verdient voor het loggen van de geocache.

Je moet 50 punten verzamelen om het eerste souvenir voor het labyrint in het moeras te verdienen en 500 punten om het tweede souvenir te krijgen en Signal uit het labyrint te halen.

Elk labyrint in Signal’s Labyrinth heeft verschillende puntenwaarden voor het vinden van geocaches, Adventures en bonusvoorwerpen. Dit zijn de puntenwaarden voor het labyrint in het moeras:

Een Adventure Lab Cache gevonden (Adventure-locatie) 5
Een cache gevonden met meer dan 10 favorietpunten 25
Een letterbox gevonden 30
Een mysteriecache gevonden 25
Een event bijgewoond 20
Een voorwerp uit Signal’s Labyrinth gevonden 50
Gevonden* 15

*Log Gevonden op elke andere cachesoort

Het maximum aantal punten dat je kunt verdienen voor een cachelog is 80 punten.

Lees onze blogpost over de aankondiging van Signal’s Labyrinth voor FAQ’s en meer informatie over de souveniruitdaging.


Source: Geocaching

Kommentar hinterlassen

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*


Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Translate »
UA-60859832-1
%d Bloggern gefällt das: