Er zijn veel opmerkelijke dingen in het geocachen. Het helpt je nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe vrienden te maken en verrast je met creatieve caches. Eén van de meest ongelooflijke dingen is dat vrijwilligers een grote rol spelen in het mogelijk maken van dit alles. Of je nu een nieuwe cache vindt aan de andere kant van de wereld of aan het eind van je straat, een cache verstopt, de forums gebruikt of Geocaching.com of de Geocaching® mobiele app in een taal anders dan Engels hebt gebruikt, je mag hiervoor een geocachegemeenschapsvrijwilliger bedanken! Er zijn verschillende soorten vrijwilligers in de geocachewereld die onze waardering verdienen.

Cache-eigenaars investeren hun tijd en creativiteit om leuke caches te maken. Laat de volgende keer dat je een cache vindt je waardering blijken in je log of door een favorietpunt te geven! Eventorganisatoren en de organisatieteams van Mega- en Giga-events investeren ook hun tijd en inzet om fantastische belevenissen te creëren voor onze groeiende gemeenschap. Als je één van deze events bezoekt, zorg er dan voor dat je in je log laat weten dat je genoten hebt.

Er zijn bijna 400 wereldwijde geocachegemeenschapsvrijwilligers, waaronder reviewers, EarthCache reviewers, vertalers en moderatoren. Zij besteden hun tijd aan het in beweging houden van het spel door het beoordelen van geocaches om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de geocache- en regionale richtlijnen, het vertalen van onze website en app en het positief en behulpzaam houden van onze forums.

Wil je ons helpen je plaatselijke vrijwilligers te bedanken? Hier zijn een paar ideeën:

Nieuwsgierig naar hoe het is om een geocachegemeenschapsreviewer te zijn? Luister naar de reviewerpodcastserie van HQ om hun ervaringen te horen in hun eigen woorden.

Geocachegemeenschapsvrijwilligers hebben een ongelooflijk positieve invloed op het spel en de geocachegemeenschap. Ga naar de officiële Geocaching Facebookpagina op zondag 22 mei om met ons mee te doen aan een groots ‘Dank je wel’ aan de gemeenschapsvrijwilligers.


Source: Geocaching

Translate »