Er is geen betere manier om ons ongelooflijke spel te vieren dan met 50.000 van je beste vrienden! Dat klopt, 50.000 van jou, jou, jou, jou en jou allemaal op één plek. Denk Woodstock ontmoet Oktoberfest, in een epische samenwerking die zo groot is dat we maar één Tera-Event per jaar kunnen faciliteren.

We hebben veel geocachers horen zeggen: “Ik ben naar Mega- en Giga-events geweest, maar ik wil naar een event zo groot als een stad!” Geocaching HQ belooft om een hele stad te bouwen met 100% duurzame materialen op de eerste coördinaten die 30.000 handtekeningen verzamelen.

Tera-Events zijn de perfecte manier om je vrienden, verre familie en je hele woonplaats te laten kennismaken met het fantastische spel dat geocaching is!

Je kunt je hele leven veranderen door na het event te verhuizen naar de Tera-Event stad. Een paradijs voor geocachers, uitgerust met een geocachewinkel, epische gadgetcaches op iedere straathoek, geocachecafés, dagelijkse events en we hebben Signal the Frog gekozen om burgemeester te worden! Stap in een wereld waarin je jezelf opnieuw kunt uitvinden, je naam legaal kunt veranderen in je geocachenaam en het tegen de hele stad op kunt nemen in een FTF-race – iedere ochtend opnieuw.

Om een Giga-event uit te laten groeien tot een Tera-event, moeten er een paar belangrijke dingen gebeuren:

  • Tera-events moeten de richtlijnen van een Mega-event volgen
  • Het Tera-event moet minstens 30.000 Zal aanwezig zijn-logs hebben
  • Het Tera-event moet een grote kans hebben om 50.000 Bezocht-logs te krijgen
  • Er kan slechts één Tera-event tegelijk in de wereld plaatsvinden (uit angst dat de rotatie van de aarde anders verstoord raakt)

Nu de kleine lettertjes uit de weg geruimd zijn, kun je enthousiast worden! Deze events zijn zeldzaam en het duurt misschien jaren voor er weer één plaatsvindt. Welke maat ze ook hebben, events zorgen ervoor dat we met elkaar in verbinding komen, verhalen kunnen uitwisselen en onze passie voor het geocachen kunnen delen…we kunnen ze zelfs gebruiken als onderwerp voor een 1 aprilgrap.

Veel plezier met cachen!


Source: Geocaching

Translate »