In januari hebben we het Jaar van de Cache aangekondigd. We hebben met een checklist voor cacheplaatsers, voornemens van cache-eigenaars en tips hoe je een geweldige cachelocatie uitkiest bronnen gedeeld om je te helpen je volgende kwalitatief goede cache te plaatsen.

Nu vragen we ons af: Ben je er klaar voor om een cache te plaatsen die een souvenir waard is?

Verdien een souvenir voor het plaatsen van een nieuwe geocache die tussen nu en 31 december 2022 gepubliceerd wordt.
Het 2022 Hider-souvenir kan worden verdiend wanneer een geocache of event wordt gepubliceerd, maar wordt niet toegekend voor het maken van een Adventure Lab Cache. Iedere geocacher kan het souvenir maar één keer verdienen in 2022.

Of dit nu je eerste cache wordt (lees Je eerste geocache verstoppen) of je 100ste (lees Kun je een betere plaatser worden?), hou deze tips in je achterhoofd om een trotse cache-eigenaar te worden en het 2022 Hider-souvenir te ontvangen:

  1. Zorg voor iets speciaals. Er zijn maar zoveel geweldige locaties beschikbaar. Zorg ervoor dat je een speciale cache plaatst die past binnen de omgeving. Dat kun je letterlijk nemen: je zorgt voor goede camouflage, of thematisch, zoals een cache in de vorm van een raket buiten een planetarium.
  2. Neem de tijd. Geen reden om te haasten. Je hebt tot 17 december 2022 om je magneet voor favorietpunten in te dienen voor review.
  3. Volg ons op social media. We zullen artikelen blijven plaatsen om je te inspireren en leren een goede cache te plaatsen. Als je nog geen goed idee hebt voor je volgende cache, ligt inspiratie misschien net om de hoek.
  4. Plan je onderhoud. Een vochtig logboekje is de nachtmerrie van iedere geocacher.
    Verander het geweldige moment dat je voor je mede-geocachers bedacht had niet in een ellendige situatie en zorg ervoor dat je je cache onderhoudt na publicatie.

We kunnen niet wachten op wat je bedenkt voor je volgende cache.
Deel je ideeën met #2022Hider op Instagram en Facebook!


Source: Geocaching

Translate »