News Ticker

Op pad in geocache-wonderland

Signal heeft zijn geocachesneeuwbol gemaakt en wil die graag met jullie allemaal delen!

Wat zou jij in je geocachesneeuwbol stoppen?

Kies een omgeving/regio:
Kies je favoriete cacheverstopplaatsen:
Kies je favoriete cachebehuizing:

Signal houdt van avontuur en wil altijd de top van iedere berg bereiken, dus de omgeving van zijn sneeuwbol is Denali in Alaska. Een paar van zijn favoriete plekken om geocaches te vinden zijn het klimmen in bomen en het ontdekken van de natuur. Zijn favoriete caches om te vinden tenslotte zijn ammoboxen in de bossen!

Nu heb je de kans om je eigen geocache-wonderland te maken!

Hoe zou de omgeving in jouw sneeuwbol eruit zien? Zouden er witte zandstranden zijn? Of felgekleurde kersenbloesembomen? Zouden er nano’s zijn of misschien je favoriete gadgetcache?

We hebben bijna twee jaar allemaal in onze eigen sneeuwbollen geleefd. We hebben tijd doorgebracht met onze geliefden en meegedaan aan activiteiten waar we plezier aan beleven. Voor sommigen van ons was het de eerste keer dat we kennismaakten met het spel geocachen en dit gaf ons de kans om onze eigen buurt op een nieuwe manier te leren kennen. Voor anderen werd de liefde voor het spel opnieuw aangewakkerd en was het een uitlaatklep om naar buiten te gaan en nieuwe caches te vinden. Wat we allemaal met elkaar gemeen hebben is dat we allemaal in geocache-wonderland zitten.

We kijken ernaar uit om de verschillen tussen onze geocachesneeuwbollen maar ook de overeenkomsten te zien. Reageer hieronder en deel met ons wat je in jouw geocachesneeuwbol zou stoppen!


Source: Geocaching

Kommentar hinterlassen

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*


Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Translate »
UA-60859832-1
%d Bloggern gefällt das: