Dingen beginnen een beetje anders te voelen… Het is vast tijd voor het Geocaching Internationale Film Festival 2021! Dit jaar kun je op twee manieren meedoen met de GIFF lol.

  1. De GIFF filmrol, met daarin 17 films van finalisten, zal beschikbaar komen op het Geocaching YouTube-kanaal op 22 november 2021 om 18 uur UTC. Bekijk de GIFF filmrol lekker comfortabel thuis!
  2. Als het veilig is om bij jou in de buurt een event bij te wonen, kun je naar een officieel GIFF-event om de films te zien. GIFF-events vinden plaats tussen 11 en 21 november 2021. Bekijk hier een lijst met GIFF 2021-events.

Of je de GIFF filmrol nu online of persoonlijk bekijkt, je kunt het GIFF 2021 souvenir verdienen door een speciale trackablecode te ontdekken aan het eind van de GIFF filmrol.

Je kunt ook stemmen op de winnaar van de People’s Choice Award via een link vanuit de GIFF filmrol op YouTube of vanuit een Aankondiging die wordt geplaatst op alle GIFF-eventpagina’s.

Leuke GIFF merchandise hebben? Het is nog niet te laat om die van jou te bestellen! Bezoek de Geocachingwinkel of internationale verkopers.


Source: Geocaching

Translate »