News Ticker

Vind World of Warcraft® trackables en red Azeroth!

Een gloednieuw Pandemic System board game neemt fans mee naar het bevroren continent van Northrend waar de kwaadaardige Lich King en zijn ondode Plaag zich blijven verspreiden. Nu moeten we samen als iconische helden uit World of Warcraft® de bedreigingen in het land verslaan missies volbrengen en de poorten van Icecrown Citadel bestormen om Azeroth te redden.

Om de release van dit nieuwe bordspel te vieren werkt Geocaching HQ samen met Z-Man Games om aangepaste World of Warcraft® karakter trackables te maken van de zeven helden. De grote warchief Thrall of de machtige archmage Jaina Proudmoore beide iconische helden moeten samenwerken en hebben jouw hulp nodig om de dreiging van de Lich King te stoppen.

Vind deze trackables in het wild en help ze reizen om missies te volbrengen. Naarmate de missies volbracht worden ontgrendelen de spelers gloednieuwe print- en speelkaarten die in het bordspel gebruikt kunnen worden. Als spelers drie missies succesvol kunnen volbrengen en de Lich King kunnen stoppen in Icecrown Citadel zal Azeroth worden gered en zullen twee nieuwe print- en speler-karakters voor het spel worden ontgrendeld! Zal het je lukken of zal Frostmourne een nog meer zielen verslinden? Kom meer te weten en vraag een trackable aan op Geocaching.com/WoWBoardGame en deel je geocaching-avontuur met #WoWCache en tag @ZManGames_ (Instagram en Twitter) en @ZManGames (Facebook).


Source: Geocaching

Kommentar hinterlassen

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*


Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Translate »
UA-60859832-1
%d Bloggern gefällt das: