News Ticker

Vier manieren om internationale hondendag te vieren

Aanstaande donderdag 26 augustus is het internationale hondendag. Wij zijn een grote fan van geohuisdieren hier bij Geocaching HQ. Jouw cache-avontuur is gewoon niet compleet zonder de hulp van jouw harige vriend die de caches ruikt en plezier brengt tijdens de wandeling. We worden enthousiast van alle verschillende manieren waarop we het gaan vieren met onze hondjes. Ter ere van deze zeer belangrijke feestdag zijn hier vier manieren om met jouw geohuisdier internationale hondendag te vieren.

 1. Breng de dag door met je hond
  Kies een mooie locatie, maak een lijst van hondvriendelijke caches die er zijn, en breng de dag cachend door met jouw hond. Om hondvriendelijke caches te vinden, gebruik je het eigenschappenfilter bij het zoeken en filter je op geocaches met de “Honden toegestaan”-eigenschap. Voeg daarna die caches toe aan een lijst om er makkelijk overzicht op te houden.
 2. Verwen je pup met nieuwe spullen
  Laat je hond er stijlvol uitzien met een halsband en riem met Geocaching-logo of een Log-mij-hond trackable voor aan zijn halsband. Door halsband en de lijn ziet je je hond er goed uit en de hondentag zorgt ervoor dat uw pup veel aandacht krijgt de volgende keer dat je een event bijwoont. Je vindt deze en andere honden-spulletjes bij Shop Geocaching.
 3. Leer je hond een nieuwe vaardigheid
  Met hun scherpe zintuigen en hun aanleg om overal rond te neuzen, kunnen honden een echte aanwinst zijn bij het zoeken naar een cache. Met een beetje training, maak je van je hond een gespecialiseerde geohond. Goede vaardigheden om aan te leren zijn onder meer het opsporen van geocaches, waarschuwen als er dreuzels in de buurt zijn, en hun pootafdruk in het logboek achterlaten.
 4. Maak een cache gewijd aan je hond
  Alle goede geocaches beginnen met een goede inspiratiebron, en welke betere inspiratiebron is er dan je schattige harige vriend! Besteed Internationale Hondendag aan het plannen en in elkaar zetten van een geocache die je hond eert. Je cache kan een munitiekist zijn die is versierd met allerlei hondenthema’s, of misschien een multicache die geocachers meeneemt naar de favoriete wandelplekjes van je hond!

Wat zijn jouw geocacheplannen voor internationale hondendag? Deel je plannen in de reacties! Foto’s van jouw geohuisdier zijn ook welkom!


Source: Geocaching

Kommentar hinterlassen

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*


Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Translate »
UA-60859832-1
%d Bloggern gefällt das: