News Ticker

Ontdek verborgen juweeltjes door te filteren op favorietpunten

Heb je je geocachezoekopdracht ooit wel eens gefilterd op een bepaald aantal favorietpunten? Door dit filter te gebruiken, wordt het makkelijk om te zien welke geocaches eruit springen en favoriet zijn bij de gemeenschap.

Maar hoe verandert het filteren op favorietpunten mijn gebruikelijke zoektocht naar geocaches? Fijn dat je het vraagt! Als specifiek voorbeeld kijken we naar hoe een cache-uitje in Londen eruit zou zien, als je deze premiumfunctie gebruikt. Londen is een grote stad met veel geocaches. Zelfs voor lokale geocachers kan het moeilijk zijn om een zoekopdracht te beperken, als er zoveel zijn om uit te kiezen. Natuurlijk zijn er populaire caches die verstopt zijn bij grote attracties en herkenningspunten, maar het is lastig om naar de kaart te kijken en die caches uit te kiezen die je naar de weggestopte verborgen juweeltjes leiden. Met het filter voor favorietpunten wordt dit veel makkelijker.

We hebben het filter zo ingesteld dat er alleen caches met minimaal 200 favorietpunten getoond worden en konden zo makkelijk deze vijf verborgen juweelcaches uitkiezen die cachers op een andere manier naar deze bekende stad laten kijken.

Last Delivery (London) GCGBGB
Deze cache met meer dan 500 favorietpunten ligt in een vredig klein park dat ooit een begraafplaats was. Het park ligt midden tussen een paar grote toeristenattracties en is een heerlijke plek voor een rustmomentje en een pauze van de drukte van de stad.

Reflections of Neal’s Yard GC2AYKM
Neal’s Yard is een kleurrijk straatje in Londen, omzoomd met charmante winkeltjes en restaurants. Omdat het straatje buiten de gangbare wandelroutes ligt, kun je dit vrolijke plekje in de stad makkelijk missen, als je niet weet dat je ernaar moet zoeken. Maar nadat we in de Geocaching®-app op favorietpunten hebben gefilterd, is het duidelijk dat we dit straatje en de geocache die er ligt niet mogen missen.

Father Thames & The Mermaid (AS TIDES GOES BY) GC3KG2M
Dit is een cache voor spanningszoekers. GC3KG2M verdient de titel van verborgen juweel niet alleen omdat het cachers een andere ervaring en perspectief geeft, maar ook omdat hij letterlijk verborgen is als het hoog water is in de rivier de Theems. Cachers moeten naar beneden naar de oever van de rivier gaan om deze cache te vinden. Het wordt aangeraden om met laag water te gaan, als deze onderwatercache makkelijker te zien is en vinders er makkelijker voor kunnen zorgen dat ze niet nat worden.

The British Library GC2M0AF
De British Library is een ontzagwekkend centrum van kennis, geschiedenis en onderzoek. De bibliotheek is ook het thuis van een multicache met meer dan 1700 favorietpunten! Deze cache neemt zijn bezoekers mee op een trip in en rond de bibliotheek, waarbij je fascinerende kunst en voorwerpen te zien krijgt, terwijl je informatie verzamelt, waarmee je de eindcoördinaten kunt samenstellen.

Space Invader (NOT 24/7. TB Hotel.) GC7QEJJ
Deze geocache is een letterboxcache die bestaat uit meerdere etappes en veel plek heeft voor trackables – een echte zeldzaamheid! De eindcoördinaten van deze cache brengen je naar een unieke plek en de cache zelf heeft een leuk mechanisch component. Zorg ervoor dat je trackables bij je hebt om achter te laten, als je op zoek gaat naar deze cache.


Source: Geocaching

Kommentar hinterlassen

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*


Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Translate »
UA-60859832-1
%d Bloggern gefällt das: