News Ticker

Vier Internationale vriendschapsdag met je beste geocachevrienden

Aankomende vrijdag, 30 juli, is het Internationale vriendschapsdag en wij vieren dat op de beste manier die we kennen – door te gaan geocachen! Samen geocachen met vrienden is één van de grootste genoegens van het spel. En het vergroot niet alleen je kans op plezier, maar ook je kans op het vinden van caches! Ter ere van Internationale vriendschapsdag zijn hier vier manieren om geocachen met je vrienden te delen:

Laat een dreuzelvriend kennismaken met geocaching
Laat je vriendschap blijken door een dreuzelvriend mee te nemen om een cache te vinden. Het delen van deze wereldwijde schattenjacht met een vriend laat hen kennismaken met een hele nieuwe wereld en maakt de weg vrij voor veel cache-uitjes vol lol in de toekomst.

Blijf op de hoogte van de cache-activiteiten van je vrienden
Je kunt meteen zien wat je geocachevrienden aan het doen zijn op je dashboard op de website. Als je eenmaal vrienden hebt toegevoegd op Geocaching.com kun je ervoor kiezen om hun geocache-activiteit te laten zien in het nieuwskanaal op je dashboard. Dit laat je hun recente vondsten, logs en foto’s zien. Het is een geweldige manier om op de hoogte te blijven van de geocache-activiteiten van je geo-vrienden, zeker als ze verder weg wonen en elkaar ontmoeten niet makkelijk is.

Bel een vriend
In nood leer je je vrienden kennen! Moeite met het vinden van de verstopplek van een cache, of misschien heb je nog niet helemaal door hoe je een lastige mysteriecache op moet lossen? Voordat je een Niet gevonden logt, kun je kijken of je misschien hulp kunt krijgen van een cachevriend. Je kunt de logs van je vrienden zien bij caches in de app en op de website.Met deze informatie weet je wie je kunt bellen als je “Bel een vriend” in wilt zetten bij een lastige cache.

In de app kun je, als je de activiteit van een cache bekijkt, op “Vrienden” tikken om te zien welke van je vrienden een log op de cache heeft geplaatst. Op de website laat het virtuele logboek op de pagina met de cachebeschrijving je zien of je geocachevrienden die geocache hebben gevonden. Klik op “Alle logs bekijken” net boven de logs op de cachepagina en bekijk de logs van je vrienden voor die cache.

Tag een vriend
Tag je geocachevrienden in je logs op de website om al je cacheverhalen en prestaties met ze te delen. Om een vriend te taggen, kun je het @-symbool typen en zal er een lijst met je vrienden verschijnen. Kies de vriend die je wilt taggen en plaats je log. De vriend(en) die je getagd hebt krijgen een e-mail dat ze in een log op Geocaching.com getagd zijn.

Wat zijn jouw beste verhalen over het delen van geocaching met je vrienden? Deel ze in de reacties hieronder!


Source: Geocaching

Translate »
UA-60859832-1
%d Bloggern gefällt das: