News Ticker

Adventure Lab® in de schijnwerper: Jigsaw Mural Adventure

Oproep aan alle puzzelaars! We hebben een Adventure die op de to-do-lijst hoort van iedereen die lichtjes in zijn ogen krijgt bij het woord legpuzzel. De Jigsaw Mural Adventure neemt spelers mee op een tocht langs vijf muurschilderingen in de stad Forest Grove, Oregon en daagt hun puzzelvaardigheden uit.

Spelers moeten iedere muurschildering goed bekijken om secties op de muurschilderingen te vinden die overeenkomen met de puzzelstukjes die op iedere Locatie in de app getoond worden. Nadat ze de juiste sectie van een muurschildering gevonden hebben, moeten spelers de vraag beantwoorden die samenhangt met het puzzelstukje. Naast de lol die de puzzelstukjes opleveren, zullen spelers ook genieten van de oogstrelende muurschilderingen op iedere locatie van de Adventure die iets laten zien van de cultuur en gemeenschap van Forest Grove.

puzzle piece
Eén van de puzzelstukjes in de Adventure.

Lovende kritieken in het Activiteitenlog van deze Adventure benadrukken de creativiteit en uniciteit. Geocacher NoBucksRanch schrijft: “Wauw! Wat een goed concept voor een adventure lab! Ik heb genoten van de korte wandeling door de omgeving, de muurschilderingen, de aanvullende informatie die erbij gegeven wordt en het concept met de puzzelstukjes. Eén van de beste labs die ik heb gedaan.”

mural
Eén van de muurschilderingen in de Adventure.

Voor het vinden van de juiste sectie in iedere muurschildering is wel wat oog voor detail nodig. De maker van de Adventure, Critters of adventure, legt in de beschrijving van de Adventure uit dat misschien niet ieder puzzelstuk op de goede manier gedraaid is. Als er twee stukjes aan elkaar zitten in het plaatje voor de Locatie, moeten ze bij elkaar blijven als ze in de juiste richting gedraaid worden, wat ofwel omhoog en naar beneden is ofwel overdwars. Critters of adventure zegt ook dat de foto van het puzzelstukje misschien afgesneden lijkt in de app, maar als je erop tikt krijg je de hele foto te zien en dan kun je het groter maken door je vingers op het scherm te spreiden.

Nadat je deze Adventure hebt voltooid, zul je weglopen met een nieuwe waardering voor de stad Forest Grove en de speciale voldoening die het oplossen van een moeilijke puzzel oplevert.

Er worden voortdurend nieuwe Adventures toegevoegd. Heb je de app al gedownload en er één afgerond? Deel je meest gedenkwaardige avonturen in de reacties!


Source: Geocaching

Translate »
UA-60859832-1
%d Bloggern gefällt das: