News Ticker

Op zoek naar de juiste cache

Ben je ooit wel eens uit cachen geweest en zat je er tot over je oren in? Het is ons allemaal wel eens gebeurd: op sommige dagen is je normale geocachegewoonte om gadgetcaches of mysteries te vinden niet genoeg. Voor die dagen kunnen een paar premiumfuncties helpen om je uitje aan te laten sluiten op je geocachevaardigheden, je doelen en je humeur! Gebruik deze drie functies om geocaches te vinden die overeenkomen met je vaardigheden, mogelijkheden en cachedoelen.

  1. Zoeken op eigenschappen
    Wist je dat er 70 verschillende eigenschappen zijn die kunnen worden toegepast op geocaches? Eigenschappen variëren van “Rolstoeltoegankelijk” tot “Waden kan nodig zijn”, “Speciaal gereedschap vereist” en nog veel meer. Door te zoeken op eigenschappen kun je je zoekopdracht naar geocaches makkelijk beperken en ervoor zorgen dat ze alle kenmerken hebben waar je naar op zoek bent en geen van de kenmerken die je juist wilt vermijden. Cachers kunnen op de website zoeken naar alle 70 eigenschappen met premiumzoekfilters en in de Geocaching®-app naar de 29 populairste eigenschappen met premiumzoekfilters.
  2. Doorzoekbaar M/T-raster
    Misschien hou je wel van een uitdaging en wil je een cache vinden met een moeilijkheids- en terreinwaarde van 5/5 of misschien ben je op zoek naar een wat meer zen cache-uitje en wil je niet op zoek naar iets hogers dan 1,5. Hoe dan ook, het doorzoekbare M/T-raster op Geocaching.com is je vriend. Met dit hulpmiddel kun je snel caches in je omgeving vinden die voldoen aan de door jou gewenste moeilijkheids- en terreinwaardes. Cachers kunnen het raster vinden op hun Statistiekenpagina. Klik gewoon op een vierkantje op het raster om een zoekopdracht uit te voeren die je de caches in je omgeving laat zien die deze specifieke M/T-waarde hebben.
  3. Lijsten
    Zorg er, als je op zoek bent naar caches die voldoen aan je cachedoelen, voor dat je ze toevoegt aan een lijst, zodat je ze kan groeperen en ze niet uit het oog verliest. Als je je zoekresultaten eenmaal hebt, klik je op het plussymbool (+) op de pagina van een cache die je aan een lijst wilt toevoegen. Door te klikken op dit symbool open je een menu en van daaruit kun je de cache aan een al bestaande lijst toevoegen of een nieuwe lijst maken en de cache daarop zetten.

Hoe vind jij het om je zoektocht naar caches zo te beperken? Deel hieronder je reacties!


Source: Geocaching

Kommentar hinterlassen

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*


Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Translate »
UA-60859832-1
%d Bloggern gefällt das: