News Ticker

Oproep aan alle filmmakers! Maak een film voor GIFF 2021

Het Geocaching International Film Festival keert weer terug voor een jaar vol epische geocaching-momenten vastgelegd op camera.

Of je nu een filmmaker bent, een geocacher of iets daartussenin, GIFF 2021 is jouw kans om je geocachingfilm te laten bekijken door duizenden mensen over de hele wereld. Begin nu met het maken van je geocachingfilm! Het inzendformulier wordt opengesteld op 1 juni 2021.

WAT IS HET GEOCACHING INTERNATIONAAL FILMFESTIVAL (GIFF)?

Deel 1: Inzenden van films en jurering
Geocachers over de hele wereld, zoals jij, maken korte films over geocaching en sturen deze naar Geocaching HQ ter beoordeling. Films moeten voor 5 augustus 2021 worden ingediend. Tijdens de maand augustus worden de films beoordeeld door juryleden van Geocaching HQ. In september worden de films die in de finale zitten bekend gemaakt en laten we dit weten aan de filmmakers.

Deel 2: Films van de finalisten worden vertoond op geocache-events
Nadat de finalisten zijn aangekondigd, maakt Geocaching HQ een filmrol met de films van de finalisten. Elke geocacher kan een geocache-event organiseren om de films van de finalisten te vertonen tijdens de officiële data van het filmfestival: 11 november – 21 november 2021. Gezien de snel wijzigende situatie rond het Coronavirus (COVID-19) in de wereld, zullen we zowel virtuele als persoonlijke opties aanbieden voor GIFF 2021-voorstellingen. Blijf kijken voor meer informatie!

In 2019 werden er 688 events georganiseerd in 56 landen, waaraan 17.313 geocachers deelnamen.

HOE EEN FILM IN TE DIENEN

  1. Lees de regels. Serieus, lees ze!
  2. Lees de tips voor het filmen.
  3. Inzendformulier wordt opengesteld op 1 juni 2021.
  4. Na 1 juni kun je je geocachingfilm uploaden naar Vimeo.
  5. Dien je film in voor 5 augustus 2021.

Meer informatie over inzendingen voor GIFF 2021


Source: Geocaching

Kommentar hinterlassen

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*


Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Translate »
UA-60859832-1
%d Bloggern gefällt das: