News Ticker

Ervaar een nieuw soort Adventure

De Geocaching®-app werd net een beetje avontuurlijker! We hebben Adventure Lab®-pinnen aan de kaart in de app voor Premium-leden toegevoegd.

Nu voor Premium-leden, je vindt Adventure Lab®-startlocatiepinnen op de kaart in de Geocaching®-app voor het eenvoudig rechtstreeks vanuit de app zoeken, filteren en ontdekken van je volgende Adventure. Basic-leden kunnen Adventures nog steeds gratis spelen met de Adventure Lab®-app. Lees verder voor antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen, of ontdek meer over Geocaching Adventure Lab®.

Wat is de Adventure Lab®-app?
Geocaching Adventure Lab® is een nieuwe app en platform van het team bij Geocaching HQ waarmee u op locatie gebaseerde ervaringen en games kunt maken, spelen en delen. De Adventure Lab®-app begeleidt spelers door het proces van het zoeken naar aanwijzingen, het oplossen van puzzels en het afronden van Adventures op één locatie tegelijk. Meld je eenvoudig aan met je Geocaching gebruikersnaam om aanwijzingen op elke locatie te beantwoorden en voeg deze toe aan je vondsten.

Je kunt de Adventure Lab®-app hier downloaden!

Ik zie geen Adventure Lab®-pinnen op mijn kaart.
Adventure Lab®-pinnen zijn alleen zichtbaar voor Geocaching Premium-leden op de Geocaching®-app. Basic-leden kunnen nog steeds Adventures spelen vanuit de Adventure Lab®-app, maar zullen geen startlocatiepinnen op de kaart van hun Geocaching®-app zien.

Adventures worden door hun eigen type pin vertegenwoordigd en zijn daarom eenvoudig te herkennen op de kaart. Als je Premium-lid bent, zoek op deze heteluchtballon-pin:

Let op: iOS-gebruikers moeten uitloggen en opnieuw inloggen op de laatste versie van de Geocaching®-mobiele app om Adventure-pinnen voor de eerste keer te kunnen laden.

Je kunt ook op Adventures filteren in de Geocaching®-app door te gaan naar Filters → Type → Overige → selecteer Adventure Lab. Voor meer informatie over filteren op Adventures, zie “Hoe filter ik alleen op Adventure Lab®-pinnen?” hieronder. De Adventure Lab®-app groeit nog steeds, er worden voortdurend nieuwe Adventures toegevoegd. Wanneer er geen Adventures bij jou in de buurt zijn, kom zeker terug voor nieuwe ervaringen in jouw omgeving!

Ben je geïnteresseerd in het creëren van een Adventure? Meer informatie.

Ik zie maar één locatie per Adventure Lab op mijn kaart. Klopt dit?
Ja, op de geocaching-kaart wordt alleen de startlocatie van elke Adventure getoond. Vanuit de pin kunnen Premium-leden automatisch naar het Adventure in de Adventure Lab®-app springen om met spelen te beginnen en/of andere locaties te zien (wanneer het Adventure niet lineair is).

Hoe filter ik alleen op Adventure Lab®-pinnen?
Geocachers kunnen op Adventures filteren in de Geocaching®-app door te gaan naar Filters → Type → Overige → selecteer Adventure Lab.

Met filters in de standaardpositie (allemaal geselecteerd) of wanneer filters zijn gereset, worden Adventure Lab®-pinnen op de kaart weergegeven.

Let op: Wanneer Adventure Lab alleen is geselecteerd en specifieke filters voor Formaat (naast ‘Overige’), Moeilijkheid, Terrein, of Wereldwonderen zijn geselecteerd, worden Adventure Lab®-pinnen niet weergegeven in de zoekresultaten.

Wat gebeurt er nadat ik het Adventure heb gelogd?
Elke gelogde Adventure-locatie wordt aan je vondsten toegevoegd wanneer je bent ingelogd op de Adventure Lab®-app met je Geocaching-account. Er is geen aparte Adventure Lab®-account nodig.

De Adventure Lab startlocatie-pin op de Geocaching-kaart verandert alleen in een smiley zodra de volledige Adventure is afgerond. Wanneer maar enkele van de Adventure-locaties zijn afgerond, blijft de pin een heteluchtballon.

Tellen Adventures mee voor mijn statistieken?
Ja, zolang je bent aangemeld bij de Adventure Lab®-app met je Geocaching-aanmeldgegevens. Adventure-locaties worden opgenomen in de volgende Premium statistieken: cache chronologie, Cachesoorten , en geocaching mijlpalen.

Adventure-locaties tellen niet mee voor statistieken voor containertypes, moeilijkheids- en terreinwaarde of raster, thuislocatie statistieken zoals afstanden tot vondsten, of je kaartstatistieken.

Daarnaast worden Adventure Lab-vondsten niet beloond met souvenirs van het land.

Zitten Adventures op de kaart op Geocaching.com?
Adventures kunnen niet worden bekeken op Geocaching.com.

Kan ik Adventures aan een lijst toevoegen?
Op dit moment kunnen geocachers geen Adventures aan een lijst toevoegen. Wanneer Adventure Lab®-pinnen worden weergegeven en “Alles aan lijst toevoegen” wordt geselecteerd, worden alleen de geocaches aan je lijst toegevoegd.

Mag ik een persoonlijke cache-notitie toevoegen aan een Adventure?
Adventures mogen niet worden opgenomen in persoonlijke cache-notities.

Mag ik Adventures aan een Pocket query toevoegen?
Adventures zijn niet beschikbaar om te worden toegevoegd aan Pocket query’s.

Verdien ik wonderen voor Wereldwonderen wanneer ik een Adventure afrond?
Nee, Adventures bevatten geen wonderen voor de Wereldwonderen souvenir-challenge.

Verdien ik punten op mijn klassement voor de Wetenschap der ontdekking souvenir-challenge als ik een Adventure Lab-locatie afrond?
Ja, afgeronde Adventure Lab-locaties leveren 10 punten op voor je klassement. Meer informatie over de Wetenschap der ontdekking-challenge.

Wanneer ik een Adventure heb aangemaakt, is die dan ook op de kaart te zien? Ja! Eigen Adventures worden op de kaart van de Geocaching®-kaart weergegeven met de ster-pin op de kaart, net als bij een eigen geocache.

Klaar om te spelen?
Download de Adventure Lab®-app!

Opmerking: Adventure Lab®-pinnen op de Geocaching®-app zijn voorbehouden aan Premium-leden. Meer informatie.

Heb je nog vragen? Bezoek deze forum post.


Source: Geocaching

Translate »
UA-60859832-1