News Ticker

Vijf manieren om je voor te bereiden op je volgende geocachingavontuur

Heb je al visioenen van je volgende buiten-uitje? Of je nu een heel weekend wilt besteden aan caching of slechts een middag, voorbereiding is essentieel voor het ultieme geocache-uitje. Zet je dagdromen opzij en gebruik deze vijf tips om je nu al voor te bereiden op je volgende geocache-uitje.

Vind er een, krijg er twee
Vanaf 12 april kun je met je geocache-uitjes niet alleen Wonderen verzamelen om alle zes Wereldwonderen-souvenirs te verdienen, maar je kunt ook punten verzamelen voor je Klassement voor de Wetenschap der ontdekking-uitdaging.

Maak een lijst en controleer hem twee keer, of…
Denk er tenminste aan om hem te downloaden voor offline gebruik!
Lijsten zijn een functie voor premiumleden, beschikbaar in de Geocaching®-app en op Geocaching.com. Voeg geocaches die je wilt vinden toe aan een lijst om alles makkelijk te organiseren. Zorg ervoor dat je hem downloadt en schakel over naar het kaarttype Wandelingen in de app! Kijk hier hoe je een lijst kunt downloaden:

  • Ga naar de Lijsten-sectie in de Geocaching®-app.
  • Tik op de doorlooppuntjes (…) naast de lijst die je wilt downloaden.
  • Selecteer Download offline gegevens.

Kom er met een beetje hulp van je vrienden
Als je eenmaal hebt gepland welke caches je gaat zoeken, kijk dan wie van je geocaching-maatjes de cache ook al heeft gevonden! Zo weet je wie je kunt bellen, als je een vriend nodig hebt voor een lastige cache.

Als je in de Geocaching®-app naar de activiteit van een geocache kijkt, tik je op “Vrienden” om te zien wie van je vrienden een log heeft gedeeld voor die cache. Op Geocaching.com klik je op “Alle logs bekijken” en daarna selecteer je “Logs van je vrienden” om alleen logs van je vrienden te zien.

Bereid je lichaam voor
We willen allemaal in vorm zijn als het op geocache-avonturen aankomt, maar voor velen van ons was het afgelopen jaar niet echt bevorderlijk voor een actieve leefstijl. Maak je geen zorgen; we hebben niet één maar twee fitnessprogramma’s om je weer in geocaching-topvorm te krijgen.

Bereid je geest voor
Geozintuigen zijn vaardigheden die zich ontwikkelen naarmate je meer geocachet. Hoe vaker je geocachet, hoe meer je eraan gewend raakt om bepaalde dingen te zien die je naar de geocache kunnen wijzen. Neem even de tijd om je geozintuigen aan te scherpen voor je weggaat.

Hoe bereid jij je voor op je volgende geocachinguitje? Van gek tot serieus, deel je tips in de reacties.


Source: Geocaching

Kommentar hinterlassen

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*


Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Translate »
UA-60859832-1
%d Bloggern gefällt das: