News Ticker

Reviewer Talk: een podcast in vijf delen

De afgelopen maanden heeft Chris, gastheer van de Inside HQ podcast, virtueel bijgepraat met vrijwillige reviewers uit de gemeenschap van over de hele wereld over wat ze doen en wat ze leuk vinden aan hun rol. Naast het reviewen zijn sommige geïnterviewden ook actief voor de gemeenschap als vrijwillig forummoderator of vertaler.

Let op: de podcasts worden opgenomen in het Engels. Om de inhoud te vertalen kun je het transcript bekijken en je taal kiezen in het Translate-menu rechtsboven.

Reviewer Talk (deel I)
Luister naar een internationaal afwisselend gesprek met reviewers uit vier verschillende delen van de wereld! Reviewers uit Zwitserland, Nederland, Israël en de Verenigde Staten delen wat ze leuk vinden aan hun reviewerschap.
Transcript

Reviewer Talk (deel II)
Van geocaches tot EarthCaches hebben reviewers uit Italië, Noorwegen, Canada en de Verenigde Staten het over hun rol als reviewer.
Transcript

Reviewer Talk (deel III)
Reviewers van beide kusten van de Verenigde Staten, Oregon en North Carolina delen hun inzichten over cache-onderhoud, reviewen gedurende de pandemie en meer.
Transcript

Reviewer Talk (deel IV)
Luister naar vijf reviewers, waaronder twee Geoawares over het reviewen van caches en tips voor het indienen van een Earthcache. Reviewers uit Zuid- Californië, Utah, Wisconsin, Nebraska, Wyoming en Iowa.
Transcript

Reviewer Talk (deel V)
Leer meer over reviewen en forummoderatie van reviewers uit Zuid-Afrika, het Verenigd Koninkrijk, Australië en de Verenigde Staten.
Transcript

Lees de Logbook nieuwsbrief van volgende week voor een speciale, nieuwe podcast!


Source: Geocaching

Kommentar hinterlassen

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*


Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Translate »
UA-60859832-1
%d Bloggern gefällt das: