News Ticker

Trakteer jezelf: Hoe kun je een Gelukkig Geo-ween hebben?

Met Halloween op komst vraag je je misschien af hoe je wat geocaching-plezier aan je feest kunt toevoegen. Nou, wij zeggen, trakteer jezelf! …met deze vijf ongelooflijk leuke manieren om je smiley een beetje spookachtig te maken.

Dress to impress. Heksen zijn er dertien in een dozijn, maar heb je ooit een Travel Bug ‘snoep of je leven’ horen zeggen? Er zijn een aantal fantastische opties voor creatieve en originele kostuums in een geocache-thema. Bekijk deze post voor wat kostuuminspiratie.

Maak een cache met een Halloween-thema.
Een cache met een duidelijk thema is een geweldige manier om vreugde te verspreiden en favorietpunten te verdienen. Op zoek naar ideeën? Bekijk dit artikel over hoe je van je recyclebare materialen een geocache in Halloweenstijl kunt maken!

Zoek een cache met een Halloween-thema. Op de melodie van de Monster Mash: 🎵”Vind gewoon de cache… vind gewoon de monnnster cache!” 🎵 Zoek een monstercache bij jou in de buurt. Overweeg het gebruik van het nieuwe Zoeken op eigenschappen in de Geocaching®-app of op Geocaching.com op dingen die als Halloweeny kunnen worden gezien, zoals Nachtcache of Verlaten gebouw.

Log een “spook”. Oké, geen echt spook… maar het icoon voor een virtuele cache is het schattigste spookje dat je ooit hebt gezien! Zoek een virtuele cache bij jou in de buurt en ontdek de ware geest van geocaching.

Snij een geocachingpompoen. Dit is een geweldige manier om je geocachingtrots te tonen aan de hele buurt. Kies het klassieke geocachinglogo met de vier vierkanten of ga voor een cache-icoon of ieders favoriet, Signal the Frog. Hoe dan ook, bezoekers zullen zeker vragen stellen over je pompoen en het zal de deur openen om dreuzels te bekeren!

Ben je van plan om Halloween te vieren met geocaching als thema? Deel je ideeën voor de feestdagen in de reacties en vergeet niet om plezier te hebben, veilig te zijn en een Gelukkig Geo-ween te hebben!


Source: Geocaching

Kommentar hinterlassen

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*


Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Translate »
UA-60859832-1
%d Bloggern gefällt das: