News Ticker

Geocachen langs de Enchanted Highway (Betoverde Snelweg)

Ga met ons mee op een virtuele road trip langs de Enchanted Highway in North Dakota! Een stuk snelweg van 51 kilometer, bekend om de grootste beeldhouwwerken van schroot, klinkt misschien niet betoverend, maar wacht maar totdat je een paar van deze kunstwerken ziet.

Kunstenaar Gary Greff Gary begon aan het eerste kunstwerk, de gigantische Tin Family, in 1990 en is verantwoordelijk voor alle zeven beeldhouwwerken langs de route. Je dacht toch niet dat er zulke gave plaatsen zijn zonder geocaches, of wel?! Lees verder om meer te weten te komen over vier geocaches langs de Enchanted Highway.

1. Hook, Line, and Sinker
GC6QZYP
De Fisherman’s Dream is er één in een serie van handgemaakte metalen sculpturen, gemaakt in de hoop om meer verkeer langs deze eenzame weg te krijgen. Elke schub is apart gemaakt om te helpen deze vissen er gedetailleerd uit te laten zien.

2. The Enchanted Highway: The Tin Family
GC71J00
De Tin Family is gemaakt in 1991. Het is één van de eerste kunstwerken langs de Enchanted Highway en één van de meest eigenaardige!

3. Regent
GC13FMM
Deze geocache is genoemd naar het plaatsje waar hij ligt. Afhankelijk van waar je begint, is Regent, North Dakota ofwel de start of het eind van je 51 kilometer lange avontuur langs de Enchanted Highway!

4. The Enchanted Highway – Pheasants on the Prairie
GC6T44A
Het duurde drie jaar voor Pheasants on the Prairie af was en dat was in 1996. De haan is meer dan 12 meter hoog en 21 meter lang. De hen is iets kleiner, met een hoogte van 10 meter en een lengte van 18 meter. De twee schattige kuikens zijn 4,5 meter hoog en 6 meter lang.

5. The Enchanted Highway: Teddy Rides Again!
GC71HYZ
Teddy Rides Again, gemaakt in 1993, is één van de laatste sculpturen langs de snelweg naar Regent, North Dakota. Dit kunstwerk laat voormalig president van de Verenigde Staten Theodore Roosevelt zien op zijn vertrouwde ros.

Je eigen versie van een betoverde snelweg? Deel het hieronder!


Source: Geocaching

Kommentar hinterlassen

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*


Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Translate »
UA-60859832-1
%d Bloggern gefällt das: