News Ticker

Geocaches die de nerd in je wakker maken

Je moet een speciaal soort persoon zijn om plezier te hebben in een hobby die miljoenen dollars kostende satellieten gebruikt om tupperware in de bossen te vinden. Laten we eerlijk zijn, geocachers, onze favoriete hobby is een beetje nerdy.

Geocachers over de hele wereld vieren deze nerdigheid door het te combineren met andere klassieke nerdy bezigheden, waaruit fantastische crossover caches ontstaan. Lees verder om deze caches, geïnspireerd door klassieke sci-fi, fantasy en meer, te bekijken. Klaar om opgestraald te worden?

Doctor Who
The Doctor Is In – GC6YDR6
Traditioneel
Wisconsin, Verenigde Staten
Moeilijkheid (M) 2,5 / Terrein (T) 1,5

Voor dit avontuur is de TARDIS net ten noorden van Milwaukee, Wisconsin geland. Het normale Yale slot is veranderd in een memory puzzel, bestaand uit vier lichtjes die in steeds moeilijker patronen knipperen. Cachers die met de Doctor meereizen moeten de patronen perfect herhalen. Alleen dan worden ze beloond met knipperende lichtjes, het kenmerkende geluid van de handrem van de TARDIS en deuren die opengaan om het bekende “groter aan de binnenkant”-interieur te onthullen.

Star Trek
Where the Trek Begins… – GC7B99M
Virtueel
Iowa, Verenigde Staten
M1,5 / T1,5

Geocaching … de laatste grens. Dit zijn de reizen van het sterrenschip Cacherprise.

Straal naar beneden naar deze Virtuele cache die de toekomstige geboorteplaats van James T. Kirk, kapitein van het sterrenschip Enterprise laat zien. Hoewel hij zich zal ontwikkelen tot een pionier in de ontdekking van de ruimte in het Alfakwadrant van onze Melkweg, zal hij geboren worden in het onaanzienlijke stadje Riverside in Iowa. De logvoorwaarde is een Vulcaanse groet, maar je wilt het krijgen van je lachebekje misschien ook vieren met een hartgrondig Klingons Qapla’!

Disney
The Comic Strip & Disney! – GC5AQJH
Traditioneel
Ulster, Ierland
M1,5 / T1,5

🎵Zullen wij een geocache zoeken?🎵

Belfast staat bekend om zijn vele muurschilderingen, maar geocachers van alle leeftijden zullen zeker betoverd worden door dit prachtige door Disney geïnspireerde kunstwerk. Met oude en nieuwe favorieten is deze geocache “een wens die je hart doet” en hij zal er zeker voor zorgen dat je je superkwalikwantiviaextraquasiotisch voelt!

Transformers
G & M Optimus Prime-r – GC62RDV
Traditioneel
Oklahoma, Verenigde Staten
M3,5 / T1,5

Deze Transformer is ongeveer 670 centimeter hoog en weegt ongeveer 2585 kilogram. Hij is gemaakt van gerecyclede auto- en motoronderdelen, metalen rekken en verschillende stukken van huishoudelijke apparatuur.
Toen ze deze ruim 6 meter hoge transformer zag, wist cache-eigenaar sshelle dat het zou veranderen in de perfecte plek voor een geocache.

Star Wars
1706 – FACE DARTH VADER!!! – GC76HFH
Traditioneel
Wisconsin, Verenigde Staten
M3 / T2,5

Je hebt een vaste hand en misschien zelfs het verstandige gebruik van de Jedi gedachtentruc nodig om deze geocache te bedienen. Slechts één aanraking van de metalen ring tegen de koperen draad zorgt ervoor dat je tegenstander in het voordeel is en dan is het allemaal voorbij. Bereik ongedeerd het einde en de Melkweg ligt aan je voeten.

Games of Thrones
Little Bridges #849 – “The Night is Dark….” – GC6FVD0
Traditioneel
Ulster, Ierland
M1,5 / T1,5

Schilderachtig Ierland leverde veel van de treffende filmlocaties ten zuiden van de Muur voor Game of Thrones. Het is misschien moeilijk om je voor te stellen dat dit de locatie van Dragonstone is, waar de heks Melisandre Koning Baratheon verleidt om zijn goden te verraden, maar als je ervoor kiest om na het donker te gaan cachen, kom je er snel genoeg achter dat de nacht donker en vol verschrikkingen is…en deze geocache!

Harry Potter
Harry Potters Abenteuer – GC6ACTD
Multicache
Hessen, Duitsland
M5 / T3,5

Kom erachter hoe het is om een student van Zweinstein te zijn tijdens deze epische multicacheroute om Harry Potters Abenteuer te vinden.
De reis begint slechts 60 km (37 mijl) ten noorden van Frankfurt in de schilderachtige heuvels van de Lahnvallei. Vanaf daar ga je op pad langs 18 waypoints, die allemaal gecompliceerd in elkaar zitten en geïnspireerd zijn door verschillende scenes uit de boeken en films.

Heb jij ooit een nerdy geocache gevonden? Deel je avontuur in de reacties!


Source: Geocaching

Translate »
UA-60859832-1
%d Bloggern gefällt das: